AKTUELNO

Istina koja je isplivala u najpopularnijem rijaliti programu ,,Zadruga" ostaće upamćena po nepravednosti prema Jovani Tomić Matoroj.

Iako je bilo očekivano da će Jovana Tomić Matora preduzeti sve mere da osobe budu strogo kažnjene, a razlozi za to su i više nego opravdani, ona je ipak postupila kao veliki čovek koja je očigledno sa sobom u Belu kuću ponela kofer iskrenosti i emocija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Matoru je od svega najviše povredilo to što Sanja Stanković nije stala u njenu odbranu kada se ova neartikulisana situacija dogodila i to u toku sastanka. Ali, ona je i za to imala opravdanje pa je u razgovoru sa Andrijanom Radonjić izjavila sve šta misli o nesrećnoj situaciji koja se dogodila u toku noći.

Ja tebe mnogo volim, ne zbog rijalitija nego zato što te stvarno volim. Svi su videli da Sanja ima više prijatelja. Ja sam videla da Sanja ima neka osećanja prema meni i zato nisam dozvoljavala da je pljuju. Kontam da je ona to uradil iz najbolje namere. Ja znam da ona nije loša osoba, ali mene sve ovo boli. Jako sam se naljutila na tebe zato što sam čula da ste se ti i Sanja smejale meni u pabu i jedino je Mića došao i rekao da se nešto dešava. -  rekla je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da je došlo do zabune što se tiče ove situacije, a koja je mogla posledično uticati kako na nju, tako i na produkciju televizije Pink, Andrijana je na mudar način odgovorila kakvo je njeno viđenje o celokupnoj situaciji.

Ja sam zaboravila da sam uopšte videla to, baš mi nije palo na pamet. Treba da shvatiš da i ja tebe volim, a to da smo se mi smejale uopšte nije istina, ali uopšte. - rekla je Andrijana.

K.R.

#Andrijana Radonjić

#Jovana Tomić Matora

'